DISTRICT MANAGER QUALIFICATION TRAINING TIMETABLE

SATURDAY – Individual Sessions		
8.30		Registration
8.45	1	Colours
9.00	2	The Role of The District Manager 105mins
10.45 – 1.15		Morning Tea
11.15– 12.45	3	Your Team 90mins
12.45 – 1.30		Lunch
1.30 – 3.00	4	District Administration & Meetings 90mins
3.00 – 3.30		Afternoon Tea
3.30 – 4.15	5	The Support Group 45mins
4.15 – 5.15		Halls / Property 60mins
5.15- 6.00	6	Goal Setting 45 mins
6.00 – 7.00		Dinner
7.00	7	Guides Own/ Keeping Harmony 30 mins
8.30		Supper
SUNDAY – Combined Sessions		
7.00		Breakfast
8.30	8	Colours
8.45 – 10.30	9	Being Safe - plus Operational Risk
10.30-10.45		Morning Tea
10.45 – 2.00	10	Promise and Law
12.00- 12.45	11	Managing Your Unit
12.45-1.30		Lunch
1.30-3.00	12	Managing Your Unit - Financial Matters
3.00	13	What's next?
3.20	14	Closing and Colours